En kladdig kladdkaka svängde jag ihop igår kväll. o kladdig blir det när man använder sirap. det tipset har jag att tacka min vän frostrosor, även en "misslyckad" bagare som jag kan lyckas med en kladdkaka då
De här receptet har jag haft länge i min pärm och testat det också några gånger. De här med jag och kamera i stundens hetta brukar inte gå ihop och höll nästa på idag också missa det även idag
Jag kör själv efter viktväktarnas principer men det hindrar en ju inte att testa något nytt. Min kollega hade med sig ett supergott hemmalagat GI-knäckebröd i förra veckan
För att veta hur många propoints min lilla bit var så använde jag ViktVäktarnas receptskapare för att få reda på hur många propoints hela kakan var (inklusive smör till formen)
Jag går på måndagar på scrapbookings grupp och så har vi rullande fika lista. Denna måndag var de min och svägerskan tur att baka och då blev jag inspirerad av Frostrosornas inlägg om mjuk chokladkaka
När det oftast gäller bakning, så är det frostrosor som gör mig inspirerad. Den här gången sprang jag på hennes kardemummakaka och när hon själv beskrev den så här, var de ingen tvekan om att de är en kaka som passar mig
Hacka ihop alla ingredienserna till pajdegen med gaffel. Skala, kärna ur och skiva äpplena tunnt. Blanda äppelbitarna med kanel och sötningsmedel och lägg sedan i en ugnsfast form