Örtrubbad lax med picklade grönsaker
Nylagat
Nylagat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 personer ha
  • 3 kg lax
  • 1,5 kg laxfilé med skinn
  • 2 msk färsk hackad persilja
  • 2 msk färsk hackad basilika
  • 1,5 citron
  • salt och svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 25 - 30 min
  • 100 g blandad sallad
  • 1 bunt grön sparris
  • 3 - 4 morötter
  • 1 dl ättika
  • 5 kryddpepparkorn
  • 3 lagerblad
  • Gör så här:Skölj salladen och slunga den torr.Bryt av den nedersta delen av sparrisen, skala den och koka den någon minut i saltat vatten. När den är klar så lägg den i en skål med isvatten för att den ska behålla sin vackra färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.