2 kycklingfiléer. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
2. feb. 2016. 09. 44. 0. Lchf Parmesangratinerad Rotfruktsmos. I,m back, nästan i alla fall. Har haft lite konvalescens, efter en operation i fredags, men nu börjar jag komma tillbaka så smått
Parmesangratinerade Zucchinistänger. När man försöker tänka lite nyttigare i veckorna så kan jag känna att de första dagarna oftast är kämpigast efter en massiv meltdown när det kommer till mat och godsaker
Dela blomkåleni mindre bitar. Koka den mjuk, men med lite spänst, låt rinna av väl. Lägg den varma blomkålen i en ugnsfast form och ringla över olivoljan, strö över parmesan, persilja och sist ströbrödet
Skär en ficka i kycklingfiléerna och fyll med oströran. Baconlindade kycklingfiléer med god fyllning 4 pers4 kycklingfiléer1/2 pkt philadelphiaost med basilikahackad basilika (fryst funkar också)1 dl riven parmesanost1 vitlöksklyfta1 pkt bacon. Baconlindade kycklingfiléer med god fyllning 4 pers. 4 kycklingfiléer
4 kycklingfiléer. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie. Linda bacon runt alltihopa, se gärna till att skarvarna hamnar neråt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.