Lök- och ansjovispaj En god paj passar alltid. Denna fick det bli när vi hade ansjovisfiléer kvar efter ha gjort en härlig kalops Lolos Matblogg
Olivslungad färskpotatis Skrubba potatisen ren. Det gör inget om lite skalrester finns kvar. Koka i lättsaltat vatten. Slå bort vattnet och låt potatisen ånga av Matklubben.nu
Budapest rulle Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget och fortsätt hela tiden att vispa Matklubben.nu
Hallon- och kokosmazariner Arbeta samman alla ingredienser till mördegen med fingertopparna. Låt vila kallt ca 1 timma. Klä sedan aluminiumformar med degen Matklubben.nu
Rödspättarullader med tomat och dragon Fredag igen, oj så snabbt veckorna rullar på. Idag försvinner den lilla snön som kommit, regnat har det gjort till och från hela dagen Victorias provkök