Hej på er. Hoppas ni haft en fin helg så här långt. I morgon väntar jobb igen. Känns som att jag börjar komma in i det liiite mer nu, men allt är väldigt mycket nytt och det mesta handlar ju om att lära känna de nya brukarna och lära sig deras rutiner
Grundreceptet är egentligen ett gammalt viktväktarrecept, men ni vet hur det är när jag försöker följa recept… Det går inte utan nästan alla ingredienser byttes ut och ändrades om
Då var det dags att testa första receptet ur matkassen. Tyckte rätten lät väldigt spännande och bilden som fanns med på receptet såg även rätten väldigt lockande ut
Idag testade jag ett Viktväktar recept ur veckans viktiga, gjorde om det lite bara. Hallå i stugorna,Ett par dagars tystnad, trodde ni att ni blivit av med mig va
Receptet kommer från viktväktarna men är omgjort lite. Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Den hemlagade glassen jag gjorde är Per Morbergs och finns att hitta på recept. (Receptet är från Nigella - kort och gott av Nigella Lawson)Konjaksäpplen, 4 portioner2 stora äpplen2 msk smör0,5 dl mörkt muscovadosocker1 tsk mald kanel2 msk konjakSkala, kärna ur och klyfta äpplena
Tvätta och hacka paprikan. Skala och hacka löken. Häll 2 tsk olja i en stor stekgryta. Häll ut spadet från svampen och låt svampen steka i oljan 3-4 minuter
Det är ett av mina favoritrecept taget från viktväktarna. Men som alla andra recept så kan jag inte låta dem vara orginal utan jag måste alltid ändra något