Godmorgon godingar. igår var jag ledig och det spenderades Mycket tid i köket, och en av rätterna jag gjorde var en väldigt god tacopaj som jag nu tänkte dela med mig av
En god paj tycker jag är ett måste till kräftskivan. och ofta gör jag Västerbottenostpaj, men i år provade jag en ny variant med influenser från Italien som blev en riktig höjdare
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Här kommer dagens andra fullträff i köket, Medelhavspaj. Oftast när jag gjort paj a la LCHF har jag gjort pajbotten på ägg, fiberhusk och philadelphia men nu beslöt jag mig för att testa det här receptet där botten är gjord på mandelmjöl
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Idag tänkte jag bjuda er på mitt sista bidrag till Las Moras Grönare högtider midsommar. För er som äter lchf så går det givetvis att göra pajen på lchf vis istället
Det finns mängder av recept på LCHF pajskal men jag försöker att undvika mjöl av olika nötter, PO fiber och liknande då det ändå innehåller ganska mycket kolhydrater
Ett av mina gamla paj-recept som anpassats och ändrats lite på för att få den mer lchf-vänlig. Här kommer receptet på den smarriga pajen somfanns med i min Påsk-Buffé
Kassler & Ädelostpaj 4 pers (finns i bloggen sen tidigare) en bit kassler ca 300 gram1 bit kvibille ädelost5 cm purjolök svartpeppar 4 ägg1 dl grädde1½ dl creme fraiche Tärna och lägg kasslern i en ugnsform
För några dagar sedan gjorde jag en smarrig paj. Inspirerad av duktiga Lana med bloggen RyskaDockor,testade jag att använda majonnäs i pajfyllningenoch det blev jättegott
Sedan nyår har jag försökt äta lite mer LCHF anpassade maträtter. Jag mår mycket bättre när jag gör det och jag känner mig faktiskt riktigt peppad av att prova lite nya recept och sätta igång med träningen