Hacka lök, paprika och tomat fint. Smält lite smör i järnet och fräs grönsakerna mjuka, ca 5 minuter. Pressa ner vitklöken i smöret, smaka av med salt och peppar
Hacka, tärna och skiva ingredienserna. , Strö dem över en ugnsplåt, champinjonerna underst, därefter squash, gul lök, tomater och avsluta med smulad fetaost överst
Det är så lätt att variera grönsaker. Den här varianten kan jag verkligen rekommendera och den som önskar mer protein lägger så klart till lite mer kyckling, men vi hade lite över i kylen och tog av det
Krydda med salt & peppar och annan valfri krydda (jag hade chilikrydda och paprikakrydda). Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsen med salt & peppar
Salt & peppar. Detta recept på Kyckling finns sen tidigare på bloggen, passade fint nu i LCHF tider… wokade snabbt lite grönsaker till samt rörde ihop en Myntasås
Jag utgick från ett recept jag hittade på Mat & Hälsa. LCHF BRÖD1 limpa6 ägg250 g keso1 dl hasselnötsmjöl2 dl mandelmjöl0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön0,5 dl sesamfrön2 tsk chiafrön2 tsk hela psylliumfrön1 tsk salt2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.