Häll på mer sås, parmesanost och skivad mozzarella. Skala och hacka lök och vitlök. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Häll över de uppvispade äggen och toppa gratängen med skivad mozzarellaost. ) Originalreceptet kommer från Mitt Kök och Paolo Roberto som hade pancetta i sin icke-vegetariska version
Häll på mer sås, parmesanost och skivad mozzarella. Skala och hacka lök och vitlök. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Borsta butternutskivorna med olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Om du som jag inte har en paninipress, använd en helt vanlig grillpanna med en tallrik och mortel i marmor (eller något annat tungt) som press
I går var jag och Sarah ute och firade femårsjubileum. ) om man byter ut mozzarellan mot halloumi. Vi hade fixat barnvakt för första gången sedan minstingen föddes och hade supertrevligt
Finhacka löken och fräs den mjuk i olja i en stor kastrull. Toppa med mozzarella i småbitar. Tillsätt oregano, basilika och tomatpuré, blanda om och låt fräsa med någon minut
TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Upprepa en gång till och skiva sedan mozzarellanoch lägg den över. Jag just avslutat min första jobbarvecka och det känns otroligt bra att vara tillbaka i vardagsrutiner igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.