Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Koka upp vaniljstång, frön, socker och grädde. Jag hittade ett recept på Bailyes Pannacotta som jag tyckte verkade gott så det var jag sugen på att göra
En mousse som är fylligt, krämig och len med smak av rom och lite salt. Chokladmoussemed nötströssel. Blanda den smälta chokladen med ägggulan, olja, och lönnsirap
Koka upp grädden med vaniljsocker och strösocker. Det blir en god avrundning efter snittar och scones. En liten pannacotta är en perfekt avslutning på en god middag
Sjud grädde tillsammans med sötning och vanilj i en kastrull under några minuter. ), och snökaos. Hallonpannacottan toppas med fördel med mosade hallon (eller varför inte chiasylt
Har provat att göra om receptet på en av mina favoritdesserter, den här pannacottan består egentligen av både choklad och vanilj, men provade att göra den med bara vanilj denna gång
Den kan göras långsamt med mycket rörande och omtanke, och den kan göras snudd på löjligt fort. Med lite färska bär på toppen- eller möjligtvis en bärsås som du snabbt kokar ihop- är det en underbart god efterrätt
Jag har länge velat testa hennes dulce de leche-glass och nu fick jag en burk med färdig dulce de leche från Haugen-Gruppen vilket gjorde glasstillverkningen smidigare
De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås. Jag föredrar helst mina churros med dulche de leche, karamelliserad mjölk kokt till kolasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.