1. Värm ugnen till 150 grader. 2. Strimla potatisen och lägg hälften på botten av en smörad form. Fördela hälften av löken ovanpå och därefter ansjovisen
Den vackra slottsparken fullkomligt andas jul med brinnande marschaller vid infarten och runt om i området med mysiga eldstäder som man kan stå och värma sig vid
Nu har Kungahuset äntligen lagt upp information om bröllopsmeny komponerad av Stefano Catenacci. Jag har varit så nyfiken och väntat som bara den på den
Sturehof är ett av mina favorithak i Stockholm. Afterwork i mellanbaren är mer regel än undantag och att köket har öppet till 01 gör att man kan äta god mat även på småtimmarna, något som jag skrivit om här innan
Sagt och gjort, den första jag valt ut är finalisten Fredrik Lagberg på Görvälns slott. Hans rätter i finalen tyckte jag var otroligt vackra med rödberta, grönkål, långkok och Le Creuset-set (jag smakade inte men smakade rödbetscremen på slottet och den var gudomlig)
Bronco har ”förbrukat” vår dörrmatta så en ny sådan behövs också införskaffas, sen ska vi ta en promenad med honom vid Kalmar slott innan sedvanligt restaurangbesök
Varje sommar hade vi som tradition att vi tog en långritt på dryga två milen till Tullgarns slott. Så där någonstans i vad som nu känns som en overklig saga blev jag kär i Tullgarns slott
Den serverade jag på Verkö Slott under namnet Seglartoast. Smakrik Smörsås. Choronsås är en variant av bearnaisesås, med extra smaksättning av tomatpuré, som jag använde mycket när jag jobbade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.