Jespers indiska kycklinggryta med kardemummabasmatiris Börja med att mixa lök, vitlök, chili och ingefära tills du får en slät massa. Hetta upp oljan och fräs mixblandningen i ca 1 minut Matklubben.nu
Köttfärsgratäng med gratinerat mos Fräs lök, vitlök, morötter och svamp i lite smör. Ta upp och ställ åt sidan. Stek färsen tills den är smulig och har fått lite färg Matklubben.nu
Het Kycklinggryta med Curry & Chili Kycklinggryta det är något vi äter ofta, går att variera i evigheter, men denna är något av favoriten Kardemumma Gumman
Amoz Asiatiska kycklinggryta. Strimla den tinade kycklingfilén, salta och peppra lätt. Bryn köttet tills det fått lite färg. Ta upp det och lägg på en tallrik så länge Matklubben.nu
Jordnötskakor Botten. Sätt ugnen på 175 grader. Rör farin, socker, smör och jordnötssmör smidigt. Tillsätt ägget och rör ner det i smeten Matklubben.nu
Jätteviktigt! Jag är ibland av den åsikten att har jag ingenting vettigt att säga, så tänker jag vara tyst. Idag är en sådan dag, så jag tänker inte säga mycket mer än följande vettiga Tant Russins bak
Kycklingcurry Den här rätten lagar jag rätt ofta för att den är så lätt att göra och blir god med (nästan) alla sorters kryddor Matadore | alla Sandra
Vaniljcupcakes med fluffy frosting & hallon Vaniljmuffins. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Vispa ägg och socker pösigt Matklubben.nu
Kentucky friterad kyckling Torrblanda kryddorna med kycklingen i en bunke. Häll på filmjölk. Låt stå minst 2 timmar i kylen med lock Matklubben.nu