I veckan kom jag över färska fina lammracksoch kunde inte motstå att köpa dom. Påsken är till ända för i år och idag är en dag då vi inte gör mer än att slappa vid TV
Lammracksmed sötpotatiskaka ochbalsamicosky. När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömtminsystemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder medpocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Menmen
Har du bekymmermed någon annan av smakerna så kanske vi kan få föreslå ett recept på en sötpotatisgratängmedmorötteroch zucchini som finns i vårt sötpotatisarkiv
Potatisgratäng är ju en klassiker, men har ni testat sötpotatisgratäng. Den här gratängen kom till efter en titt i kylen där jag behövde göra av med både ost, grädde och sötpotatis – voila, en gratäng
Blanda marinadenoch lägg i tillsammansmed dina lammracks i en påsen. Tog upp ett gäng hela lammrackssamt en bit entrecoté på ben ur frysen inför att goda vänner skulle komma på besök
Det är lagom att steka potatisen när lammracksen ställs in i ugnen. Tänk på att använda en mjukoch lätt balsamvinäger till såsen eller strunta i balsamsåsenoch servera vitlökssmör till i stället
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracksmed ugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Man kan beställa t ex en hel eller halv rad lammracks, fortfarande hel eller delad i kotletter och de jag beställde häromdagen var underbart möra i köttet
Älskar lammoch speciellt lammracks. Lammracks. Är du noga med att putsa köttet fint och steker det på lågtemp i ugnen så får du ett fint, smakriktochmört kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.