Vegetarisk lasagne med rostad tomat- och paprikasås, aubergine, zucchini och mozzarella
I producentens mage
I producentens mage
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner som huvudrätt
  • 9-12 torkade lasagneplattor
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 mozzarella Aubergine
  • 1 röd paprika
  • 1/2 röd lök
  • rapsolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 2 matskedar tomatpuré
  • 400 g (en burk) krossade tomater
  • 1 tsk socker
  • Bechamelsås
  • 4 msk vetemjöl
  • 4 msk smör
  • 6-8 dl röd mjölk
  • 2,5 dl riven parmesan
  • 35 min Ta bort ugnsfolien, höj värmen till
  • 225 grader och låt lasagnen få färg i ytterligare
  • 10-15 min Vegetarisk lasagne med rostad tomat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.