½ cup light olive oil or vegetable oil. Beat 2 eggs and 1 cup sugar with whisk attachment on high speed 5 min, or until light in color and thick. Add 1 cup sour cream, ½ cup oil, 1 tsp vanilla, ¼ tsp salt and whisk on low speed until well combined. Whisk together the 2 cups flour with 2 tsp baking powder then add to batter ⅓ at a time, whisking to incorporate with each addition. Finally, add 1 Tbsp lemon juice and ½ Tbsp zest. In a medium bowl, toss blueberries with ½ Tbsp corn starch and 1 tsp lemon juice, stirring until well combined and no dry white cornstarch remains. 1 cup (210 grams) granulated sugar. 1 cup sour cream. 2 cups (260 grams) all-purpose flour*. 1 medium lemon (zest and juice), divided
Jag testade ett där äggen och fettet i ett cupcakesrecept var utbytta mot majonäs. Och eftersom bloggen där jag fann det hade använt receptet till sina bröllopscupcakes som blivit hyllade tänkte jag att det borde vara en fullträff
Byt vispen till flatblandaren och börja tillsätta smöret samt lemon curden lite i taget. MonteringLägg en blåbärsbotten på tex en tårtbricka eller serveringsfat och spird ut en generös dutt med frosting på bottnen (om man önskar kan man sprida ut ett tunnt lager lemon curd innan frostingen för lite extra smak)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.