Blanda litetonfisk och Creme Fraiche. Krydda lite med dillfrön och enklick fransk senap. Lägg på formbröd (eller liknande), lägg över liteost och värm helst ivanlig ugn eller imikro
Ett bra sätt att spara buljonger och fonder är att frysa in dem iistärningslådor och ta fram eftersom att tinai soppor, såser eller att värma till en kopp buljong
Det är så lätt och sköter sig självt. Sen kan man ju variera dem ioändlighet. Igår var det potatis, morötter, zuchhini och på slutet la jag på tärnad halloumiost
Ingenvidarebild kanske, men här gäller det att snabbt fotografera för att få njuta hummernvarm, så någon tid för plockande av attiraljer för att piffa upp bilden fanns inte
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.