Min allra första raw food glass som jag gjorde i somras men receptet kommer nu. Jag älskar ju sött och glass så självklart måste jag bli bra på nyttig glass också
a av minafavoriter. Har du inte hunnit med att komma på vilken dessert du skall bjuda på tills nyår. Då har jag faktiskt något som kanske kan hjälpa dig på traven
Jag är en av de som när hösten börjar vankas får ett enormt behov av att gå ut i skogen och plocka svamp och bär, en passion som jag delar med min mamma
En god nyårsdessert som ser väldigt arbetad ut och kombinerar varmt och kallt är Glass au four. Det enda jag köpte färdigt var sorbeten, eftersom jag läst en så bra recension om mango/passionsorbeten från Triumfglass hos Glassriket
Jaaaa va roligt det är med desserter. tycker jag i alla fall. Det enda som brukar vara lite tråkigt om man äter två- eller trerätter är att man ofta är tokmätt och knappt kan njuta av desserten
Helt gluten- och mjölkfri kladdkaka som smakar ljuvligt. Det är en mäktig kaka, så en sats räcker gott och väl till 12 portioner - då blir det inte mer än ca 6 kolhydrater per bit, trots honungen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut
Hihi, några blev som tokiga på instagram när jag visade upp bilden på dessa brownies tidigare idag. Tåls att blogga om dem igen kanske Så mycket gott i en och samma kaka