Igår hittade (köpte) vi två fina bitar färsk tonfisk som vi beslöt äta med en asiatisk grönsallad. Att man väntar meddressingen är för att syran i den gör att salladsbladen snabbt "vissnar" och det ser inte så fint ut
Smaka av med mer lime om extra. Asiatisk. Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Jag själv smaksätter alltid mina grönsaker med olika dressingar som jag gör själv. Helt enkelt eftersom att det är den delen av den nya kosthållningen som man känner sig mest hemma medoch som man tror att man ska bli mätt på
Smaka av med salt. Den här gången fick denna rätt inleda årets matlagningskurs för Studieförbundet Vuxenskolan - se så fint Ola och Oskar gjorde denna rätt
Fast jag håller med henne gällande asiatisk mat. Förutom vitkål så är woken preppad med massor av smakrika ingredienser såsom chili, ingefära och vitlök
Blanda ihop hoisin med sambal oelek och ställ åt sidan. Servera med osaltat Basmatiris. Just nu är vi inne i en period där våra smaklökar skriker efter asiatiska smaker och vi går omkring och drömmer om att få tag på ingredienser så som fermenterade svarta bönor och miso bland annat
Sedan tycker jag ni ska testa denna höstiga fläskfilépanna med svamp, bacon, äpple och cider. Det är tur jag kan skriva, för skulle jag prata med er hade ni inte hört särskilt mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.