KÖTTFÄRSRAGU MED RÖDVIN OCH ROSMARIN
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Köttfärsragu med rödvin och rosmarin (lyxig köttfärssås)
  • 500 g nötfärs
  • 3 vitlöksklyftor 1 lök 1 stjälk selleri
  • 1 morot ca 0,5 dl olivolja
  • 50 g tomatpuré
  • 3 dl rött vin
  • 10-15 körsbärstomater 1 burk krossade tomater
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt
  • peppar
  • ett par kvistar rosmarin
  • riven parmesanost till servering
  • Valfri pasta (Jag tog färsk pappardelle)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.