Jag gjorde själv en fejkad risifrutti förra julen med keso och Propud men denna tjej har även lagt med kvarg och det blev verkligen så gott och så mycket för så lite sp
Jag brukar egentligen göra Risgrynsgröt, då smaksätter jag den såsom mina föräldrar brukar göra, dvs med socker, kanelstång, vaniljsocker och hela citronskal
Mina kryddor fick agera rekvisita och liva upp med lite extra färg haha. detta mina vänner, är en egen variant på risifrutti i form av mina kära overnight oats
Varva medrisifruttin och toppa med resten av björnbären och myntablad. Blanda det kokta riset med kokosmjölk, tillsätt vaniljpulver och eventuellt dadelsirap om du vill ha den sötare
Ta fram en tjockbottnad kastrull med lock. Servera med valfritt fruktigt tillbehör som sylt, äppelmos eller rårörda färska eller tinade bär med valfri mängd socker
En fräsch och mättande risifrutti full med nyttiga fetter som boostar kroppen. Passar perfekt som frukost tillsammans med goda tinade bär (eller färska för den delen)
Servera i ett fint glas och dekorera med lite hallon ,pumpakärnor ,kokos och kanel. Blanda ihop allt utom hallon, pumpakärnor, kokos ,kanel i en skål sen ställ in i kylen 15 min
Servera i ett fint glas och dekorera med lite hallon ,pumpakärnor ,kokos och kanel. Blanda ihop allt utom hallon, pumpakärnor, kokos ,kanel i en skål sen ställ in i kylen 15 min
Här har jag smaksatt med blåbär men det går lika bra med jordgubb eller hallon eller blandade bär. Dagens recept är en viktväktar-variant på risifrutti kan man säga
Det på minde väldigt mycket som risifrutti, fast det var inte till hälften så mäktigt som det är. Måndag och eftersom jag blev lite tjatig igår med alla färsrätter, kör vi lite på frukost eller mellanmål idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.