Pensla brödet med kallt vatten och strö över timjan och vitlökspulver. Skär degen i 4 delar och platta ut varje degbit i en långpanna/bleck klädd med bakplåtspapper. 2cm breda längder med en degskrapa
Jag bjuder idag på morotspuré eftersom det blir vackrare med lite färg i tallriken på fotot. Potatis är bra att starta med första gången, men potatis är inte så bra att köra i mixen utan pressas genom en vitlökspress istället så det inte blir segt
Servera med broccoli o hemmagjord tomatsås. börja med att värma oljan i kastrullen. 2 pers. sätt ugnen på 225 grader , delA 5 morötter på längden o sen på mitten
späd med avrett vatten och en klick smör tills det är en slät homogen puré. Morotspuré. Skär svampen i mindre bitar och stek hårt i panna med smör och gul lök
Tog två potatisar och två mindre morötter och mixade ihop med mjölk och smör. Om man inte tidigare har introducerar mjölk så går det lika bra med bröstmjölk eller ersättning att späda med
Färga brunt med colorit och smaka av med salt och peppar. Lammgryta med svamp, rödvin, grädde och timjan, 3-4 portioner. 500 g grytbitar av lamm (med ben). 400 ml rött vin (i matlagning går det finfint med en gammal öppnad flaska, så släng inga slattar, släng dem i en gryta istället). 400 ml rött vin (i matlagning går det finfint med en gammal öppnad flaska, så släng inga slattar, släng dem i en gryta istället)
Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna. Servera med bröd och matyoghurt smaksatt med sweet chili
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.