Brysselkål, kokt rakt upp och ner ger inte så mycket smak, men om man steker till dem lite och tillsätter lite spännande smaker så får man något helt annat
Storhandling och städning är väl det som har präglat min dag idag. I vanliga fall tycker jag att det är väldigt tråkigt att putsa fönsterna, men jag fick låna en elektrisk fönsterskrapa som sög upp vattnet
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Brysselkålen delar folket i två läger. De som älskar och de som hatar. Men det går att vinna över folk från hatasidan till älskasidan om man undviker att servera brysselkålen som en illaluktande, sönderkokt sörja med alltför mycket beska
Skala och skiva rödlöken tunt. Skålla och skala mandeln. Rosta den i en torr, varm stekpanna. Koka brysselkålen i lättsaltat vatten ca 5 min för färsk och ca 3 min för fryst
Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. 4 portioner500 g färsk eller fryst brysselkål1/2 rödlök1 dl sötmandel2 msk smör150 g fetaostSkala och skiva rödlöken tunt
Efter att jag publicerat recepten på brysselkål och fläskpytt kommer medlemstidningen Koloniträdgården med ett recept som är en kombination av båda två
Efter att ha skickat förfrågningar angående just det receptet så nöjde jag mig med att prova detta receptet från bloggen Mina bästa recept och några till