Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Marinaden som ligger runtom kycklingfileérna i formen kan användas som sås till riset. Tag fram en 5 liters fryspåse och lägg i kycklingfileérna tillsammans med alla ingredienser från marinaden. 2 stora kycklingfileér
Godkänd kyckling. Enligt mina barn så äter vi ALLTID kyckling. Stackarna. Detta innebär att jag jämt jagar goda recept på kyckling eftersom det verkligen kan göras på en miljon olika sätt
Currydoftande kycklingsoppa är det första receptet vi testar ur Monikas matkasse. Currydoftande kycklingsoppa from Matskafferiet 200 gram kycklinglårfiléer
Skär en ficka i filéerna och stoppa i getost. Linda baconskivor runt om och krydda med. grillkrydda. Bryn runt om i matfett, lägg över i ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.