Hacka lök och skär paprika i mindre bitar och grovhacka svampen. Äntligen har jag landat i soffan efter en ganska hektisk dag med bland annat julhandling på Ica Maxi och julpyssel hemma
Låt koka några minuter, lägg sedan ned köttet och låt sjuda ca 15-20 minuter. Strö på lite jordnötter och därefter ost och gratinera i ugnen cirka 10 minuter i 225 grader, eller tills osten smält och fått färg
Låt tekakorna vila på plåten i ca 30 minuter. Grädda i 15 minuter. 12 g jäst500 g mjölk20 g olja20 g sirap100 g glutenfritt havremjöl140 g bovetemjöl1 tsk salt2 krm brödkryddor20 g fiberhuskolja till utbakning Jag har letat i många affärer men hittar inte glutenfritt havremjöl så jag har kört med Lailas mjölmix och Indra tycker brödet är jätte gott
Låt pizzadegen jäsa under duk 30 minuter. Lägg pizzabullarna på en plåt med bakpapper eller i bakformar och låt jäsa övertäckta till dubbel storlek (cirka 35 minuter). över riven ost eller lite oregano och grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter
0,5 tsk spiskummin. Blanda väl och låt stå marineras ca 30 minuter. Ta ut kycklingen efter 15 minuter. Stek vidare 15 minuter till. Stek ytterligare 10 minuter. 0,5 tsk spiskummin
Knyt om påsen och lägg den på ett fat in i kylen, låt stå i ca 30 minuter. Ställ formen i mitten av ugnen och ställ en klocka på ca 17 minuter. När klockan ringer så vänder ni på fileérna och låter dem ligga i ca 20 minuter till i ugnen. Under de 20 minuterna så lagar ni riset, som tar 18-20 minuter
Har bestämt mig för att minska på mejerierna rejält eftersom dom triggar mig att överäta. Skär bacon i mindre bitar och stek några minuter, hacka zucchini, paprika, lök och svamp i bitar, strimla salamin och bred ut allt på köttfärsen
Igår hade jag en heldag med två av mina närmsta vänner i Örebro. Jag startade givetvis med den obligatoriska promenaden i soluppgången följt av frukost med Smilla iklädd sin nya smurfandräkt, ben- och danspass på gymet med tidigare nämnda lilla person och dusch, sminkning osv
Igår var jag med min mamma på söder här i Stockholm och efter att ha avnjutit en fantastiskt god lunch på Urban Deli (kan verkligen rekommendera den grillade tonfisken