TapasTortilla med chorizo och ost2 små potatisar (kokas 15-20 min)4 msk olivolja1 gul lök, finhackad1 chorizo red hot0,5 burk soltorkade tomater8 ägg2 msk kallt vattenParmesanostGör så här
400 gram hängmörad oxfilet Olivolja 1 påse ruccola Flingsalt, svartpeppar Extra lagrad, söt balsamico - skiva köttet tunnt - grilla i panna i olivolja, salta och peppra - sprid ut ruccola på ett stort, vackert fat - sprid ut det grillade köttet och ringla över balsamico Eftersom husmor är med i tapastävlingen (se nedan och rösta gärna på länken) så hade vi några vänner på tapas igår
Ansa svamparna och skär dem i stora bitar. Stek svampen i olivolja på medelvärme. Tillsätt schalottenlök, vitlök, chili och sherry efter 5 minuter och låt steka i ytterligare några minuter
Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
Igår kväll åt vi tapas. tapas,. Det tar ju en del tid, men det är så värt besväret. Vi åt zucciniplättar, spansk tortilla (omelett), empanadas (smördegsinbakad chorizo), fetaostfyllda dadlar och heta vitlöksscampi