Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Är du glutenintolerant och längtar efter mannagrynsgröt. Den är bara lite nyttigare. Det finns helt glutenfria hirsmannagryn, som det går utmärkt att göra mannagrynsgröt på, och som smakar precis som vanlig mannagrynsgröt
Toppa med din egen Chili, guacamole, youghurt ochlite grönt. Jag verkligen rörde ihop dessa glutenfria tortillabröd från boken Nytt Bröd (av Maria Blohm och Jessica Frej)
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Fantastiskt glutenfritt bröd. Jag gjorde den här soppan för flera veckor sedan medan det fortfarande var kallt och snön låg kvar på marken, men jag tycker det kan vara gott med en varm soppa lite när som helst på året
Det är lite knepigt att få till ett gott glutenfritt bröd. över lite mjöl. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Är det inte tillräckligt platt så blir det lite mjukt. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.