Trerätters halloweenmeny: Pumpasoppa, svamplasagne och mintchokladtårta
Postgårdsromantik
Postgårdsromantik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 pkt svamp
  • 2 st gula lökar
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 msk parmesan
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 7 dl mjölk
  • 1 st tärning grönsaksbuljong
  • Pesto
  • 1 st basilika
  • 50 g pinjenötter
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 3 msk parmesanost
  • 3 msk olivolja
  • 200 g smör
  • 100 g mörk choklad
  • 100 g after eight choklad 12 bitar
  • 4 st ägg
  • 100 g after eight choklad, 12 bitar
  • 2 dl florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.