Den här veckans vegorätt blir en innehållsrikochsmakrik paj med färsk spenat, färsk sparris, färska tomater och en fårostmed smak av soltorkade tomater och oregano
En snabblagad rätt med lax, soltorkade tomater, fårostochzucchini. Börja med att dela zucchinin på längden och hyvla den sedan i långa strimlormed hjälp av en osthyvel (de skall bli som bandspagetti)
Ringla över olivoljaoch krydda medliteflingsalt, en nypa socker och peppar. Jag har dock inte gjort på lammracks utan lammfiléoch så hoppade jag över myntaoljan men annars är det enligt recept
Vispa ägg, mjölk och grädde så det blir välblandat, krydda med salt och svartpeppar. Klä in hela kanten medfolie så den hålls på plats när du förgräddar
Vispa äggen och blanda medköttfärsblandningen. Bryn lök, vitlökoch köttfärs. Fyllning. Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten
IngredienserPortioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.