Den här gången gjorde jag en enkel variant av lufttorkad salsicca. korv, salsiccia 30 procent fett. Griskött med 30 procent fett (bog och fett), 25 gram salt och 5 gram krossad svartpeppar för varje kilo kött
Det här är en enkel lufttorkad korv som går snabbt att göra. Det är i princip en vanlig Kalabrisk salsiccia kryddad med fänkålsfrön, paprikapulver och torkad chili
salsiccia med smak av rosmarin och fänkål. Salsiccia är en råkorv från Italien som görs på grovmalet fläskkött och kan kryddas i många olika kombinationer
I helgen skapades salsiccia. Vi valde att göra en salsiccia med smak av fänkål, en med smak av salvia samt en lite hetare sort med olika sorters chili och vitlök
Salsiccia Di Calabria är en kryddstark och lufttorkad korv från calabrien. Jag hade kött kvar från skinkan som ska bli culatello och beslöt att göra lufttorkad korv som går lite fortare att göra
4 färska, rå salsiccia. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.