Inspirationen till matlagning och bakning har inte varit på topp de senaste veckorna och det blir mest att jag lagar gamla favoriter som redan finns här på bloggen, men nu när adventstiden lurar runt hörnet och julstämningen börjar krypa inpå längtar jag faktiskt efter att få baka och testa nya saker
Har inte hunnit skriva mycket alls sista dagarna men inte för att jag varit upptagen direkt i köket. På vårat julbord har vi massor av rätter, men vi är fyra syskon med familjer och min pappa som firar ihop och kör knytis
Tänk att en misslyckad rostbiff kunde bli så god som pulled beef istället. Detta skulle först bli en vanlig 62-graders rostbiff men slutade som en långdragen oxe istället
Fisk är alltid gott, lite knapriga corn flakes på toppen gör det hela bara aptitligare. 400 gr sejfilé fryst eller färsk, kolla efter msc märkten knippe gräslök, vi skördade den första i trädgården200 gr lösfryst bladspenat1 burk creme fraiche2 nävar corn flakesSaften från en 1/2 citronsalt och peppar