I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Rör ner hackad basilika och smaka av med salt och peppar
Idag har vi hunnit med att skjutsa Max till tandläkaren och sen till skolan. Svinkopporna har inte riktigt torkat in än och körteln under hakan är fortfarande stor och öm
I den här kycklinggratängen passade den också riktigt bra ihop med grovkornig skånsk senap. Doftar så gott och smakar särskilt bra ihop med tomat, ost och pasta
Den här rätten gjorde min sambo igår med lite inspiration ifrån mig såklart. Blanda ihop senap, ostsås, grädde, pressad vitlök och salt och peppar och häll över kycklingen
Stek kycklingen runt om i smör eller kokosfett, kryddad med salt och peppar. Vincent fick en egen kycklingfilé som vi enbart stekte i stekpannan med lite currysås
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Saftigt och fullt med smaker. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.