Tre-rätters middag: efterätt: Mazarinbakelse med kokosmousse toppad med hallon/jordgubbar :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5-6 st)
  • 25 g smör
  • 1, 25 dl mandelmjöl
  • 2 tsk kokosmjöl
  • 1 äggvita
  • 1 krm vaniljpulver
  • 50 g smör (rumsvarmt)
  • 1 äggula
  • 1 dl mandelmjöl
  • 4 msk kokosgrädde (ha två kokosmjölk burkar i kylen minst en dag, gör ett hål i den stelnade kokosmassan och häll ut vätskan/vatten. Gröp ur kokosmassan.)
  • 1 msk havtornspulver
  • 3. Gör fyllningen
  • 175 grader
  • 20 min eller
  • 8. Vispa grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.