Grillat, hamburgare, myllimäki 600 g grovmalen. Tommy Myllymäkis hamburgare från grunden. biffar på grovmalen högrev serverade i hembakade hamburgerbröd
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
Jag började med grönsakssåsen, sedan massor av ruccola, hamburgare, parmesankrämen och överst tomat. Hamburgare som lyxas till med två såser blir fin helgmat att bjuda på
1. Hamburgare. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök och svamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg
Blanda samman allt utom pepparmixen. Forma 4 hamburgare och klappa in pepparmixen. Stek. Mot slutet kan du lägga ost på dem och låta den smälta ned under lock
Hamburgerbröden. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda jästen och vattnet (fingervarmt). Hacka chilin. Blanda sedan i mjöl, Hellmann’s majonnäs, timjan, chili, socker och ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.