Prima Delikatesser har just fått in sin första omgång surkålshuvuden och bjussar därför på ett recept för dig som är nyfiken att göra din första kastrull Centraleuropeisk favoritgryta
Min visp är en handvisp för jag gillar att vara lite gammaldags avmig. Sedan jag började med LCHF så har jag gått upp i vikt just för att jag inte håller en strikt LCHF
Den fick bli smaken på fyllningen i mina kycklingrullader till dagens middag. Grönsaker och Sallad -. Fördela fyllningen jämt på hela kycklingfilén, och rulla ihop den till en rullad
På det viset har man alltid tex. Igår blev det en lite försmak på sommargrill, vi år revben med en kall sallad och en fetaostsås, som jag kryddat med örtkryddor Provencal
Frys ner flaskorna och ta upp för användning allt efter behov, juicen drickes ospädd cirka en halv dl och därmed har massor av vitaminer kommit er till del
E-postadress. Idag har jag bakat fyra olika modeller av bröd av samma grundrecept. Jag har bakat detta bröd i vår gasolgrill, under sommaren, med lite passning så fungerade även det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.