Glaserade revben med smak av ingefära och citronDu behöver. 3 kg revben av bog. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäran och vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. Av Malin BromanFotografDavid Back 3 kg revben av bog
Gjorde så himla goda grillade revben häromdagen som var super enkla dessutom. Koka upp en gryta med vatten och släng i lite skivade morötter, vitpepparkorn och lagerblad
Det var en fin revbensrad (så ska det se ut ICA, och inte ett halvknäckt stycke med en massa köttslamsor som hänger som en stor "jag vet inte vad"), två skivor lagom marmorerade entrecôteskivor och en bit gryèreost
Revben med rödlökssallad och rostade sötpotatisarPortioner. Lägg revbenen i marinad. Skär rödlök och salladslök i grova bitar och marinera dem i balsamvinägern och olivoljan
Lägg ner revbenenoch täck med vatten. Ni måste laga dessa revbenen. Ni vet fabeln om fåraheden som skrek vargen kommer så många gånger när det inte var sant, att när vargen till slut kom på riktigt så var det ingen som trodde honom och alla får dog
Hallon och lakrits är ju en oslagbar kombo, därför slog jag till på hallon- ochlakritspannacotta. Börja med att klippa isär döskallarna, det svarta lägger du i en hög och det röda i en
Lyft upp spjällen och låt dem kallna. Koka under tiden ihop svartvinbärssaft, svartvinbärsgelé, ingefära, chili, vitlök och kikkomansoja till en sirapslik glaze Skär de kalla spjällen i fina bitar och stek dem gyllene
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.