Bild blir det imorgon och visst förstår man de som inte tycker att pölsa ser så gott ut. Blanda ihop allt, späd med lite mer buljong, krydda och låt pölsan puttra ihop
rulla ut degen på mjölat bakbord (gör verkligen det för utan mjölet är det alldeles för kladdigt). de låter inte så märkvärdiga men som det sägs om dessa goda kakor
Med den här faktan så kan du nog ganska lätt räkna ut hur lätt kilona kan öka, och hur ett glas rödvin till maten under helgen eller den varma chokladen ur automaten på jobbet under ett år blir flera kilon
Somom det vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Förhoppningsvis ska de väl växa till sig, och utveckla samma besatthet som vi andra. Inte mer än att det slog mig,m i veckan som fick, att det borde vara gott att laga till en sorts variant på Jansson, fast med smulade, stekta isterband, i stället för ansjovis
Igår hängde jag och frugorna mina ute på uteservering hela kvällen. Dock börjar saknaden efter mina vasapojkar växa mer nu när våren kommer och får mig att tänka på förra våren och hur mycket studentpepp och fjärilar i magen det var då
Så med skafferiet fyllt av äppelmos,äppelchutney och torkade äppelringar, garderad ända tills nästa års skörd, ska jag nu baka en äppelpaj, och en riktigt smaskig sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.