IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Skölj och torka av fisken. Klipp bort gälarna från fiskhuvudet om intefiskhandlaren gjort det. Skåra med en vass kniv, tätt intill och längs med båda sidorna av ryggbenet
TinaFallgrenTillfisken serverade jag en pepparrotssås och en sallad. I salladen blandade jag ner färsk spenat, nektarin, tomat, grilladhalloumi och avocado
Äntligen fredag, bästa kvällen på hela veckan. Ikväll blev det fredgsmys med massa gott plock, åh vad jag gillar att äta massor av små olika rätter, man hinnerliksominte tröttna på smakerna då som man kan göra på en stor portion
Dela regnbågslaxen på längden. Ingredienser. Tillservering. Blanda kryddorna och krydda fisken med dem. Mosa ihop avokadon med pressad vitlök och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.