När det gäller grillkött är det kul att variera sig. Framför allt när man ska ha gäster. Det finns ju så mycket gott, svårt att välja ut vad man ska göra bara
Hacka löken och bryn den i smöret. Lägg i köttfärsen och låt den bli brynt. Strö över vetemjölet och tillsätt tomater, tomatpuré, kryddan och muskotnöt
Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff. Blev så sugen att jag var tvungen att slå slag i saken och veva ihop en smet
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Häll på 1 ½. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur
Det är inte varje Söndag man går upp kl 6. 30 men idag var en sådan Söndag och idag väntade jätteloppis utanför Växjö så jag och min bästa vän for dit med fullpackade bilar för att sälja prylar
Dela revbensspjällen så att de får plats i en gryta. Häll i cola, buljongtärning, skivad lök, sambal oelek, lagerblad och soya i en kastrull, smaka av med salt och peppar samt lägg i revbensspjällen
Det finns mycket goda recept i Jamie Olivers bok "Jamie grillar" kan jag berätta. -) Gjorde en av Jamies egna favoriter häromdagen, Svartglänsande worcestershirefilé