Sätt ugnen på 175º. Smörj 4 st cocotteformar. Vispa ihop ägg, crème fraiche och riven ost. Hacka de soltorkade tomaterna och rör der dem tillsammans med salt och peppar
Skala mangon och skär den, ananasen och avokado i mycket små bitar. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar
Varför starta veckan med småtrist vardagsmat, när jag kan bjussa på musselsoppa. Denna soppan var inte alls planerad, men jag är så svag för färska musslor, så jag kan inte gå förbi fiskdisken och se att de har färska musslor utan att köpa med mig ett nät
Brukar ni ha någon vardagslyx, så där mitt i veckan när det känns långt kvar till helgen. Det behöver kanske inte vara något dyrt utan något som ger lite extra glädje eller kanske en känsla av glamour
På Cirkus i Stockholm hölls igår den sjätte upplagan av Restauranggalan. 460 gäster från hela landet hade samlats för att hylla restaurangbranschens främsta
Hej hopp. Då var jag här igen. det var en stund sedan sist. men det kommer lite annat emellan. -). Vi har firat nyår och ätit massor av god mat, tänkte visa er menyn från i måndags
En förrätt med få ingredienser men som alla är i perfekt harmoni. Jag blev så positivt överaskad av att något så enkelt kunde bli så oerhört gott, det blev direkt ett av mina starkaste matminnen hittills
Samtidigt som jag tycker om att prova nya restauranger i London kan jag inte låta bli att gå tillbaka till favoriterna och rekommendera dem till vänner
Igår anmälde skickade jag in min anmälan till SM i BodyFitness som går den 6. e oktober i Västerås. Jag har även bokat hotell och bokat färgning (för er som inte vet så lägger man flera lager med brunfärg/spray för att musklerna ska synas så bra som möjligt på scen) så nu är det mesta fixat och klart