Serverarisalamaltan i portionsskålar till varoch en med kolasåsenringlad på toppen. Blandariset med grädden, apelsinfiléerna, innehållet i vaniljstångensamt lite socker ochFazer ögon vit choklad
Ris à lamalta ur boken Bakglädjeoch LCHF. Vadjagharsaknatris à lamalta till jul. Blandaris, vispgrädde, mjölk, kanelstångochvaniljpulver/vaniljstång i en kastrull
Blanda i risgrynsgröten, socker ochvaniljsocker. Jaghaderisgrynsgröt över och ville dessutom testaSojatoosvispbararisgrädde (hittade den på Goodstore på Söder i Stockholm)
Serverarisalamaltan i portionsskålar till varoch en med kolasåsenringlad på toppen. Blandariset med grädden, apelsinfiléerna, innehållet i vaniljstångensamt lite socker ochFazer ögon vit choklad
Den här Ris á lamaltankan du verkligen njutaav med gott samvete. ) Jag gjorde två versioner, en med råris i och en "low carb"-variant med keso istället för ris
I dag kör vi vidare i vår julbonanzaoch det har blivit dags för julskinkanatttaplats på bordet. "Ajamen nääää, har dom inget annat för sej i det där Mårtenssonska köket än attbjuda på julmathela tiden", tänker kanske någon nu i
Men Olivia däremot älskarris à lamaltaochhadeönskat det till efterrätt i år. Men jag gjorde det enkelt för mig ochanvände färdigköpt risgrynsgrötoch fick, trots det, godkänt avallabarnen
Lika stor tradition som själva lutfisken är efterrätten - mormor serveraalltidRisalaMalta till efterätt, och den ska enligt henne serverastillsammans med inlagda persikor, för det är hon uppväxt med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.