Polkaknäck Min favoritknäck i år smakar förstås polkagris. För säkerhets skull gör jag den både som klassiska knäckkarameller och som juliga knäckklubbor Söta saker
Gingerbread Fudge / Pepparkaksfudge En favorit bland julgodiset. Len och mjuk fudge som smälter i munnen. Man kan blanda pepparkakskrydda i smeten också om man vill, men pepparkakorna ger nog en tillräcklig smak enligt mig Hovkonditorn
Saffranstryfflar Till skillnad mot förra inlägget är detta julgodis verkligen något jag kan rekommendera. Gyllena gula saffranstryfflar Marias frestelser
Laphroaigfudge Jag är ingen whiskeyfantast, tvärtom. Jag har ännu inte lärt mig att dricka whiskey som den är. Men som krydda är det toppen Tomtens Dotter
Underbar saffrans-fudge med vit choklad – både gott och vackert! Nu är det snart prick en vecka kvar till julafton och mina förberedelser här hemma kommer snart vara i full gång, åh va roligt Alla Goda Ting
Vita pepparkaksbollar Natten går tunga fjät. Luciafirande idag på jobbet med traditionsenlig fika. Barnens dagis har sitt luciafirande imorgon Amy's piece of cake
Kladdiga chokladrutor med knäcktopping! )En av favoriterna blev dessa kladdiga chokladrutor med knäcktopping som egentligen inte alls är något julgodis från början Mat med Suss
Cornflakesgodis – GODASTE julgodiset någonsin… Helt sjukt gott är cornflakesgodis vilket jag ÄLSKAR. Godaste av dem alla. . Cornflakesgodis. 200 g smör. 2 dl strösocker With a little bit of sugar
Söt, rosa skumtomte-fudge! Julgodis för gottegrisar! Hej hej. Så var det då dags för julgodis. Först ut i år är en nyhet (för mig) och självfallet får du receptet – det är dags för skumtomte-fudge Alla Goda Ting
Julgodis med marshmallows Smält smöret i en tjockbottnad kastrull,. häll i marshmallows och rör tills dom är smälta. Stäng av plattan, häll i kokos och blanda Matklubben.nu
Brooklyn Blackout-tårta (chokladtårta) Värm ugnen till 175 C. Vispa smör och socker med elvisp tills det blir lätt och luftigt och vispa sedan ned äggen ett i taget Matklubben.nu
Chokladtårta Jag äter resterna av den fantastiska chokladtårtan jag bakade för ett par dagar sedan. Den smakar godare för varje dag som går Fröken Luisa