Fisken ångkokas helst färsk, se instruktioner nedan. Ångkokt lax, broccoli och brysselkål. samt bulgur och koriandersalsa Hoppsan, det blev visst ett avbrott i veckomatsedlarna p
Krydda fisken lätt med salt, blanda det rivna brödet och pepparroten. Lägg på citronklyftor på fisken, servera med potatis och strö gärna lite färsk dill på tallriken och dess härliga innehåll
Salta och peppra fisken. Klappa in potatis och pepparroten på fisken. Riv potatisen och pepparroten och blanda ihopSalta och peppra fiskenKlappa in potatis och pepparrotsblandningen på fisken,det blit som ett tjockt täcke runt fiskenStek i olja och en liten smörklick, stek ett par minuter på varje sida, ta upp och lägg i en ungsfast form, efterstek i ugnen 200 graderi ca 10 minuter
Igår blev det fisk till middag, vi är ju lite fisktråkiga och äter oftast lax eller torsk. Jag fick iallafall för mig att vi måste ha jordnötssås till fisken, så det fick det bli helt enkelt (knäcket var tillfälligt slut och jag kunde ju inte hålla på att äta jordnötssmör direkt ur burken utan anledning)
Passade på att köpa fiskfilé över disk igår när de sålde koljafilé billigt. Visste inte riktigt hur jag skulle tillaga fiskfilén när jag kom hem så jag tog och bläddrade lite i den klassiska Rutiga kokboken och bestämde mig för att laga stekt fiskfilé i ugn
fisk rätt jag lekt fram till Sydfisk. Helt klart dem bästa fiskhandlarna i Skåne med frihemleverans och grymt bra kvalitet på sina produkter jag har ännu
Salta och peppra fiskfiléerna och vänd fisken först i ägget och sedan i fröblandningen. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek fisken 34 minuter per sida. en klick citron yogurt (turkisk yogurt, citron, salt och cayenne) 0,6 kg vit fiskfilé,
Sesampanerad fiskfilé, grönsaksfittata och citronsås. Vänd fisken i ägg sedan i sesamfrön. Koka upp grädde, fiskbuljong pressad citron, finhackad dill och vitpeppar
Doppa fisken i olivoljan på bägge sidor, sedan i ströbrödsblandningen. Jag valde att ta havregrädde istället för vanlig grädde och det gick alldeles utmärktParmesanpanerade fiskrullader, 4 portioner600 g (ca 2 st ganska stora) Pangasiusfiléerolivolja50 g parmesan, riven1 dl persilja, hackad2-3 dl ströbrödSätt ugnen på 200°. Lägg rullarna tätt i en liten oljad långpanna och stek 20-25 min eller tills fisken är genomstekt och paneringen fått lite färg
skiva fisken 1 cm-tjocka skivor och fördela den över purjolöken. om man räknar 150 gram kokt potatis till varje persom så blir det 30 kolhydrater per portion 400 gr fisk torsk eller sej (fryst block) går även bra med annan fisk