Det här receptet har jag postat en gång tidigare men det var så pass länge sen att jag tyckte att jg kunde publicera det igen eftersom att det är ett av de godaste bröden som jag har ätit i mitt liv typ
Mina älskade kängor från Lundhags. Ser du trattisarna som tittar upp runt mina fötter. Mina bästa kompisar i skogen är mina gamla Lundhagskängor, de har hängt med i snart 20 år och kommer hålla lika länge till
Det finns så mycket vi. ännu inte vet om maten. För 20 år sedan tänkte man att frukter och bär var. nyttigt att äta främst pga att de innehåller mycket C-vitamin
Fotograferingen igår gick jättebra. Det var ett tag sedan jag fotades så det kändes lite ovant. -) Men efter ett tag kommer man in i det och då är det jätteroligt
Jag har haft svårigheter hela förra veckan att lägga in en beställning på Renée Voltaires hemsida. Olika typer av krångel med kortbetalning, och därhemma har bovetecrunchen sinat i skafferiet
Häromdagen så bakade jag dessa jätte goda frallorutseendemässigt så ser dom inte så där jätte inbjudandeut, men som ni vet så är det ju inte utsidan somräknas utan insidan, och ja lovar dom var jätte goa½ paket jäst (25gr)1 msk honung1 tsk salt5 dl vatten1 dl kessella lätt2 dl nötter (jag tog valnötterparanötter, mandel,hasselnötter)3 dl bovetemjölca