Receptet hämtat från boken LCHF husmanskost av Anna HallénLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
6st frukostfrallor2dl mandelmjöl0. 5dl bakepro2msk fiberhusk1tsk bakplver2ägg1dl kesella2msk kokosfett utan lukt o smakBlanda ihop och rulla ut 6st frallor på bakplåtspapper och grädda på 200grader i 15minuter
Jag brukar vanligtvis göra ugnspannkaka enligt det här receptet som jag visat här tidigare, men jag ville testa något nytt och hittade då istället ett recept på 56kilo
Igår åt vi Pad Thai. Det var ganska gott. Inte lika gott som jag hade hoppats på och jag tror enbart det beror på att jag använde den frusna "thai mix", grönsaker ni vet, istället för att ta reda på vad den innehöll och hacka färska grönisar
Jag fortsätter min bana där jag experimenterar och utforskar det asiatiska köket. Den här gången var det en thailändsk rätt som stod på schemat, nämligen pad thai