Skiva kasslernoch bryn skivorna i en stekpanna med lite smör. skölj och ansa den. Ovanpå dem lägger du kasslerskivornaoch sedan de brynta champinjonerna och broccolibuketterna
Strimla kassleroch stek den snabbt i lite olja/smör. Lägg kasslern i en form. Nu börjar semestrarna ta slut för många och allt återgår till det vanliga igen
Broccoligratäng med kassler/skink- och ostsås. salt och peppar. Skala stammen och skär den i bitar. Skiva purjolöken grovt och låt koka med en sista minut
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). I dag har jag och Alva haft en skön ledig dag i solen
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vispa ihop kokosmjölken (men ta inte all vätskan, utan bara ett par msk), grädden, mango chutney och sambal oelek och smaka av
Robban lagade denna gratäng innan jag börjat med LCHF och den var verkligen himmelskt god. Han utgick från detta recept, men la även till broccoli, parmesan och vitlök
Det är ingen hemlighet att jag älskar krämiga gratängeroch jag gör dem i lite olika varianter. Har upptäckt att kålrabbi är jättegod att använda i gratänger,den är mild och fin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.