Oxfilémedaljonger med pepprig gräddsås och pankofriterad kulpotatis
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 st schalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 20 gram smör
  • 2 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 3 dl vispgrädde
  • 0,5 krm nymald svartpeppar
  • salt
  • 4 portioner garni
  • 250 gram morötter
  • saltat vatten
  • 25 gram smör
  • 0,5 tsk salt
  • 4 portioner garni
  • 1 paket romanticatomater
  • 4 dl rapsolja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 4 kvistar färsk timjan
  • 1 piri piri
  • 4 små knippe
  • 4 portioner
  • 600 gram små kulpotatisar
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 msk chilipulver
  • 2 ägg
  • 3 dl pankoströbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.