Kumminfrön eller dillfrö. Idag blir det fyllda tortillarullar medgrilladkyckling, vittvin då jag hade en slatt kvar i kylskåpet som borde drickas upp men istället hällde jag ner den i kycklingröran och fyllde tortillas och gjorde en ostsås av parmesanost som är en av mina favorit ostar bland alla ostar
Blanda ner guanciale eller sidfläsk i den färdiga kycklinggrytan och servera med rucola kryddad med olivolja, grovhyvlad parmesan, svartpeppar och havssalt samt ett gott bröd
Rör ner syrad grädde, smaka av med salt och peppar och blanda ner pasta, kantareller och parmesan. Fräs kantarellerna i torr het panna tills kantarellerna svettats ur
Mjöleller majsenaredning till att reda av med. Servera rykande het med kokt potatis (eller pressad). Denna rätt är inte svår att laga och går ganska snabbt att få till också i alla fall om man jämför med motsvarade rätt med nötkött (boeuf bourguignon)
Servera till t ex ris och stekt anka ellerkyckling. Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. 4 dl kycklingbuljong. 1 msk potatismjöl. 1 msk vinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.