Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot
Dags att bli lite nyttigare igen veckan efter påskhelgen. Det blev mycket godis här hemma i år och även jag åt en del, jag som normalt sett inte frestas särskilt mycket av godis
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Kålpudding, gräddsås, lingon och salladDen här kålpuddingen är verkligen supergod, så gillar ni köttfärs och vitkål så kan jag varmt rekommendera den här
Skär kycklingen i bitar. Stek kålen på medelhög värme i smör. Tillsätt kycklingen när kålen blivit mjuk. Krydda med curry och paprikapulver, tillsätt vitlöken och crème fraiche och eventuellt grädde om du vill ha mer sås
Källa. MyPortioner. 4Ingredienser. 4 stycken fiskfiléer, av exempelvis torsk eller alaska pollock3 stycken stora uppvispade äggPanering2-2,5 dl pofiber2 dl riven parmesanostsalt och peppar efter behagGör så här
Denna underbara torskrygg. Fiskbilen här säljer torskrygg billigt relativt ofta. Värt varenda krona. Panera i Panko ströbröd är något alldeles extra, så prova det om ni hittar det i era butiker