Älggryta med äpple och trattkantareller
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg benfritt älgkött
  • 1 paket jägarbacon, 120 g Scan
  • 2 msk smör
  • 2 rödlökar, i klyftor
  • 3 morötter, skivade
  • 1 tsk timjan
  • 2 msk kalvfond, konc.
  • 2 msk calvados eller konjak, kan uteslutas
  • 1/2 dl rönnbärsgelé
  • 1/2 dl créme fraiche
  • 200 g trattkantareller eller champinjoner, förvällda
  • 75 g grönmögelost, t ex St Agur
  • 2 äpplen, i klyftor ev Maizena mörk redning
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.