Älggryta med mörkt öl
GOURMETSÄLLSKAPET
GOURMETSÄLLSKAPET
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Älggryta med mörkt öl
  • 4-6 port 1 kg älgkött, ytterlår eller fransyska
  • smör
  • 2 gula lökar, i klyftor
  • 120 g bacon i strimlor
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 6 enbär 1/2 tsk timjan
  • 1 lagerblad 33 cl mörkt öl
  • 1 mörk oxbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 3 morötter 3 palsternackor 200 g kantareller, smörfrästa
  • 3 msk mörk maizena
  • redning
  • persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.