Lägg i grönsakerna, koka färdigt, red av och smaksätt. Koka i tryckkokare i 30 min, lätta på trycket, smaksätt och red av till önskad konsistens. Bryn köttet, koka i vatten och vin med kryddorna tills det börjar bli mört, ca 1 timme
Smaka av med senap, chutney, salt och svartpeppar. Servera med kokt ris. Bryn köttet i resterande margarin, slå på vatten och viltfond, tillsätt senap och chutney
Strö över kryddgrönt och servera med potatis. Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Fräs lök, vitlök, morötter, paprika och kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. 2 gula lökar. 2 vitlöksklyftor. 150 g kantareller eller annan svamp
Ett jättegott tillbehör till både kött och fisk. 250 g rimmat sidfläsk, tärna i 1 cm bitar 250 g champinjoner, kvartade 250 g gula steklökar, skalas 1 msk smör 2½ dl portvin 1½ msk o fond 2 lagerblad ½ tsk svartpeppar Stek fläsk,
Fyll pajskalen medsvamp- ochlökblandningen. Lägg tillbaka löken, blanda ihop och krydda med timjan. Häll på äggstanning till kanten, den kommer inte resa sig och toppa med smulad fetaost
Krämig polenta medlök, svampoch rosmarin. Skala vitlökenoch krossa den med knivbladet. Lägg allt på en plåt tillsammans med rosmarin och ringla över olivolja
Spola av med kallvatten och dela dem sedan mittitu och plocka isär löken. Koka upp grädden med mjölken och kalvfonden och låt småputtra tills såsen tjocknar, smaka av med salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.